Referenssit

Mitä me tarjoamme?

Meille on tärkeää, että yhteistyö asiakkaidemme kanssa tuottaa arvoa molemmille osapuolille. Asiakkaamme ovat suomalaisia pieniä ja keskikokoisia yrityksiä ja me saamme ilomme työhömme, kun saamme auttaa kotimaisia yrityksiä menestymään!

Enemmän orgaanista liikennettä verkkokauppaan

Case: Hakukoneoptimointi ja somemainonta

Saimaa Sealskin verkkokauppa

Saimaa Sealskin lanseerasi ensimmäisen uimapukuvalikoimansa joulukuussa 2023 ja olemme saaneet tehdä verkkokaupan hakukoneoptimoinnin ja somemainonnan.

 

Case: Hakukoneoptimointi

Niin Mua verkkokauppa

Vintage-vaatteiden myymisen haaste ilmenee tuotteiden määrässä; tuotteita on tarjolla vain yksi kappale ja se, sopiiko juuri se koko potentiaaliselle asiakkaalle, on arpapeliä. Tämä tarkoittaa sitä, että halu keskittyä orgaaniseen liikenteeseen on korkea verrattuna maksettuun Google-mainontaan.

Case: Konversio- ja Hakukoneoptimointi

Lappi-Hunaja

Aloitimme Lappi-Hunajan kanssa yhteistyön, joka painottui ensin konversio-optimointiin ja sivuston käytettävyyden kehittämiseen mutta laajeni myös hakukone-optimointiin. Yhteistyön alussa auditoimme myös Google Analyticsin, ja koska myynnit eivät sinne kertyneet, ne asennettiin kertymään analytiikkaan.

Parhaiten asian todistavat tyytyväiset asiakkaamme. Tässä muutama heidän kommenteistaan:

“Yhteistyön tuloksena Saksan verkkokaupassa orgaaninen hakuliikenne kasvoi 60% ja Suomen kaupassa se yli kaksinkertaistui edellisestä vuodesta.”

Lappi-Hunaja

Tarvitsetko apua verkkokauppasi myynnin parantamisessa?

Ota yhteyttä