Asiantuntijat

Ama Nuutamo

Verkkokaupan asiantuntija
050 550 5777
ama@aarnamarketing.fi

Mie oon Ama Nuutamo, Aarna Marketingin toinen perustaja.  Kun en ole uppoutunut markkinoinnin maailmaan, minut löytää kilpatanssitunnilta tai viemästä ihania tyttäriäni harrastustensa pariin.

Mistä työpäiväni koostuvat? Hoidan meillä sivustojen mittaristojen rakentamisen ja niiden analysoimisen. Niin outoa kun se onkin, nautin Exceleiden syövereiden tutkimisesta, jotta löydämme oikeat keinot onnistuneeseen markkinointiin. Tehokas markkinointi muodostuu tulosten analysoinnista ja pitkäjänteisestä yhteisestä tekemisestä.

Mikäli kaipaat markkinointiisi kokemusta 15 vuoden ajalta analytiikasta, konversio-optimoinnista  ja digitaalisten kanavien tuloksellisesta hyödyntämisestä, ole rohkeasti yhteyksissä. Vielä on tilaa vuonna 2024 muutamalle uudelle projektille.

Aurinkoa päivääsi,
Ama

Verkkoliiketoiminnan toimialatuntemus: Koru- ja muoti, lemmikit, elintarvikkeet ja reseptit, tavaratalot, rautakaupat, matkailuala, sisäleikkipuistot, elektroniikka- ja teleoperaattorit, B2B SaaS

Verkkokauppa-alustat: Shopify, Magento, WooCommerce, MyCashFlow

Sari Parantainen

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
050 331 9949
sari@aarnamarketing.fi

Tervehdys! Olen Sari Parantainen, Aarna Marketingin toinen perustaja ja intohimoinen markkinoinnin ammattilainen.  Kun en ole nenä kiinni tietokoneessa tai somefeedissä, minut löytää todennäköisesti seikkailemasta luonnossa tai nauttimasta hyvää ruokaa.

Nautin äärimmäisen paljon työstäni, koska opin jatkuvasti uutta niin asiakkaiden toimialoista kuin itse markkinoinnista. Olemme rakentaneet Aarna Marketingin vuosien varrella rakkaudesta luovaan työhön ja halusta auttaa yrityksiä kasvamaan. Jatkuvat pidempiaikaiset projektit ovat siis se mitä mielellään teen ja joita vielä mahtuu muutama uusi mukaan.

Jos kaipaat yrityksesi markkinointiin apukäsiä ja haluat rakentaa sitä yhteistyössä kumppanin kanssa, olen täällä auttamassa. Minulle tärkeintä on se, että yhteistyö sujuu, se on jatkuvaa yhteispeliä ja viestintää, ja että asiat menevät eteenpäin. Tässä auttavat kuukausittaiset palaverit, joissa mainontaa käydään läpi ja mietitään seuraavia steppejä. Lähdetään yhdessä rakentamaan yrityksellesi toimivaa markkinointia!

Lämpimin terveisin,
Sari

Verkkoliiketoiminnan toimialatuntemus: Tällä hetkellä asiakkaina on paljon B2B-alan verkkokauppoja, auto-alan B2C-toimijoita ja yhdistyksiä.

Tutut alustat: Shopify, Magento, WooCommerce, MyCashflow