Sannäsin Kartano

”Yhteistyön tuloksena saimme tärkeät myynnilliset termit Googlen hakutulosten toiselta sivulta TOP5-sijoille, jotka tuovat sivustolle ostavaa liikennettä kuukaudesta toiseen”

Case: Verkkosivuston kehitys ja mainonta

Yhteistyömme sivuston kehityksen ja mainonnan parissa alkoi 2 vuotta sitten. Tavoitteena oli nostaa sivustoa Googlessa korkealle ostoon tähtäävillä termeillä, jotta saadaan tarjouspyyntöjä ja suoraa kauppaa verkosta. Lisäksi haluttiin nostaa brändin tunnettuutta niin B2B kuin kuluttaja-asiakkaiden parissa.

Talon sisäiset resurssit markkinoinnissa olivat rajalliset, joten yhteistyö muodostui hyvin laajaksi. Kuukausittain keskityttiin sivuston kehitykseen tavoite mielessä. Tässä tapauksessa hakukoneoptimointi toisinaan oli konversio-optimointia, kun haluttiin varmistaa, että nousseet hakutulokset ja liikennemäärät varmasti päätyvät tarjouspyynnöiksi ja kaupaksi. Tämä onkin ollut ehdoton etu, kun yhden hengen markkinointitiimi valitsee kumppanikseen pienen markkinointitoimiston. Keskitytään tavoitteeseen ja tehdään niitä asioita mitkä ovat järkeviä eikä hinnoitella jokaista sopimuksen ulkopuolista asiaa erikseen.

Mainonnan kautta tunnettuutta

Kahdessa vuodessa Sannäsin kartanon bränditunnettuus nousi merkittävästi. Huhtikuussa 2024 brändillä ”Sannäsin kartano” haettiin keskimäärin 1900 kertaa kuukaudessa, mikä toi noin 1500 orgaanista vierailua. Kaksi vuotta sitten hakusanaa haettiin noin 800 kertaa kuukaudessa ja siitä tuli noin 700 vierailua. Hakumäärä on siis yli kaksinkertaistunut parissa vuodessa.

Brändimainontaa tehtiin sekä Googlen, Sanoma median että Metan mainosalustoilla.

”Olet ollut minulle todella tärkeä tuki tässä matkan varrella.”

Lena, Marketing manager

Case: Hakukoneoptimointi

Niin Mua verkkokauppa

Vintage-vaatteiden myymisen haaste ilmenee tuotteiden määrässä; tuotteita on tarjolla vain yksi kappale ja se, sopiiko juuri se koko potentiaaliselle asiakkaalle, on arpapeliä. Tämä tarkoittaa sitä, että halu keskittyä orgaaniseen liikenteeseen on korkea verrattuna maksettuun Google-mainontaan.

Tarvitsetko apua verkkokauppasi myynnin parantamisessa?

Ota yhteyttä